• Luotettavat toimitukset Matkahuollolla, alkaen 6,90€

 • Polkupyörät koottuna kotiovelle 34,90€

Sako

Suodata tuotteita

Näytetään tuotteet 1-46 / 46

Sako

SAKO S20 HUNTER RH 308WIN GRTECH FL 20in MT 5/8X24

Sako S20 Hunter Roughtech on laadukas ja monipuolinen pulttilukkoinen hybridikivääri metsästykseen. Se on suunniteltu aktiivisille metsästäjille, jotka haluavat koko ajan olla ajan tasalla nopeissa ja yllättävissä metsästystilanteissa.

S20 Hunter Roughtech green on suunniteltu sulautumaan metsäiseeen ja vihreään ympäristöön. Aseen karkea pintarakenne tarjoaa vankan pidon tukkiin kaikissa sääolosuhteissa.

Kivääri on helposti muunneltavissa sen modulaarisen rakenteensa ansiosta. Sen ainutlaatuinen ja uudenlainen muotoilu tekee siitä poikkeuksellisen aseen niin kestävyyden, suorituskyvyn kuin tarkkuudenkin osalta. Lisäksi S20 Hunter ja Precision -kiväärien tukit ovat keskenään vaihdettavissa, mikä lisää aseen modulaarisuutta.

Aseen peukaloreikätukki on suunniteltu erinomaista ergonomiaa silmällä pitäen. Kiväärin ergonominen kahva tarjoaa ampumamukavuutta, joka puolestaan on suoraan yhteydessä ampumatarkkuuteen. Kahva istuu käteen mainiosti ampuma-asennosta ja käden koosta riippumatta.

S20-kivääreihin varta vasten suunnitellussa säädettävässä poskipakassa on ainutlaatuinen muotoilu. Poskipakkaa on helppo säätää yhdellä kädellä ja yhdellä napin painalluksella, mikä mahdollistaa tarkan kohdistamisen kiikaritähtäimen kanssa. Myös vetopituutta ja perälevyn pituutta ja kulmaa on mahdollista säätää rekyylin vähentämiseksi sekä istuvuuden ja mukavuuden parantamiseksi.

Tukin molemmin puolin löytyy nopeasti ja helposti kiinnitettävät hihnan pidikkeet (Quick Detachable). Hihnan pidikkeet parantavat ja helpottavat kiväärin käsittelyä. Aseessa on lasivahvistetusta komposiitista valmistettu 5 patruunan lipas.

Kiväärin piippu on kylmätaottu sekä cerakote-pinnoitettu. Lukonkehykseen on suoraan koneistettu integroitu Picatinny-kisko optiikkaa varten. Lukko on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, jotta se kestäisi erilaisia sääolosuhteita. Lisäksi kiväärissä on iskurivarmistin ja korkea sulkuolake tuomassa lisäturvallisuutta sekä suorituskykyä.

Kiväärissä on vertaansa vailla oleva SUB MOA-tarkkuus, joka tarjoaa äärimmäistä tarkkuutta metsästykseen. Jokainen kivääri testataan takaamaan SUB MOA-tarkkuus Sakon laatustandardien mukaisesti. Lisää tarkkuutta ja ampumamukavuutta tarjoaa kiväärin liipaisin, jossa on on luonnollista pitoa. Liipaisinta on mahdollista siirtää tarvittaessa taaksepäin (3 mm) tai eteenpäin (4 mm) kuusiokoloavaimella.

Hinta
2 290,00 €
Sako

Sako .338Winmag Hammerhead 16,2Gr 10Kpl

Sako Hammerhead on erityisesti hirvelle ja muulle suurriistalle suunniteltu lyijykärkinen luoti. Luodin lyijysydän on bondattu perää kohti paksunevaan vaippaan. Riistaosumassa luoti muotoutuu sienimäiseksi ja säilyttää suuren osan massastaan. Tämä saa aikaan riittävän ja puhtaan haavakanavan sekä hyvän läpäisyn, jonka seurauksena ovat vähäinen lihahävikki, mutta erinomainen pysäytysvoima. Soveltuu erinomaisesti metsästykseen lyhyiltä ja keskipitkiltä ampumaetäisyyksiltä 200 metriin saakka sekä perinteisessä maastossa

Hinta
61,00 €
Sako

Sako .308Win Range 8Gr 50Kpl

 • Kaliiperi: .308 Win.
 • Rasiakoko: 50 ptr
 • Luodin tyyppi ja paino: Kokovaippaluoti 8,0 g / 123 gr
 • Lähtönopeus: 900 m/s
 • Energia: 3240 J

Harjoitteluun tai vaikkapa linnustukseen!

Hinta
65,00 €
Suositushinta
69,00 €
Sako

Sako Range 6,5 cmrm 9,3g fmj 50kpl

Sako Range 6.5 CMRM  9,3g fmj patruuna on loistava  rata-ammuntaan ja myös esimerkiksi linnustukseen. Koko vaippa luoti tekee kohteeseen pienemmän ja siistin reiän jolloin lihahukkaa ei synny. Kaliiperissa 6,5 Crmr Sako Range on ladattu 9,3 grammaisella 128H-luodilla. Tämä luoti on kehitetty nimenomaan 6,5 Crmr -kaliiperin kovat tehot huomioon ottaen ja onkin sen vuoksi loistava patruuna mm. pitkälle ammuntaan.

Hinta
105,00 €
Sako

Sako Range 222rem 3,2g fmj 50kpl

Sako Range .222 Rem 3,2g  on loistava patruuna rata-ammuntaan ja myös esimerkiksi linnustukseen. Koko vaippa luoti tekee kohteeseen pienemmän ja siistin reiän jolloin lihahukkaa ei synny niin paljoa kuin puolivaippaluodilla.

Hinta
69,00 €
Sako

Sako 6.5 crmr Deerhead 10,1Gr 20Kpl

Sako Deerhead 6,5 Crmr 10,1g 20pcs on lujalla lyijysydämmellä varustettu puolivaippaluoti. Luodin lyijysydän on kiinnitetty kemiallisesti, jonka ansiosta se menettää mahdollisimman vähän painoa riistaosuman yhteydessä muotoutuessaan. Kun käytät Sako Deerhead -patruunaa, lopputuloksena on pitkä syvälle kudoksiin ulottuva haavakanava.

Hinta
72,00 €
Sako

Sako Asepussi Camo Orange

Kiikarikiväärille tarkoitettu oranssi camo / musta asepussi johon saa tarrakiinnistyksellä joko Sako tai Tikka logon. Molemmat logotarrat tulevat mukana.

Hinta
40,00 €
Suositushinta
49,00 €
Sako

Sako Asepussi Camo Green

Kiikarikiväärille tarkoitettu vihreä camo / musta asepussi johon saa tarrakiinnistyksellä joko Sako tai Tikka logon. Molemmat logotarrat tulevat mukana.

Hinta
40,00 €
Suositushinta
49,00 €
Sako

Sako 30-06 14.3g Hammerhead 20kpl

SAKO HAMMERHEAD on erityisesti hirvelle ja muulle suurriistalle suunniteltu lyijykärkinen luoti. Riistaosumassa luoti muotoutuu sienimäiseksi ja säilyttää suuren osan massastaan. Tämä saa aikaan riittävän ja puhtaan haavakanavan sekä hyvän läpäisyn, jonka seurauksena ovat vähäinen lihahävikki mutta erinomainen pysäytysvoima.

Hinta
57,00 €
Sako

Sako Jalusta Long

Sako optilock long kaksiosainen jalusta sakon kiilamaiseen kiskoon optilock renkaille, pitkille lukonpituuksille. Pakkauksessa täydellinen jalustapari.

Hinta
93,00 €
Sako

Sako Jalusta 11Mm

Optilock kiikarinjalan pohjaosa 11mm kiskoon eli yleisimpiin pienoiskivääreihin, ilmakivääreihin ja haulikkorihloihin

Hinta
93,00 €
Sako

Optilock Renkaat 30Mm High

Optilock 30mm, high -kiikarirengas sopii kiikaritähtäimiin, joiden kiikarirungon läpimitta on 30mm ja objektiivipään ulkomitta (mm) on normaalipiippuisissa kivääreissä <83mm ja raskaspiippuisissa <75mm.

Hinta
132,00 €
Sako

Optilock Renkaat 1" med

Optilock 1", medium -kiikarirengas sopii kiikaritähtäimiin, joiden kiikarirungon läpimitta on 1 tuuman, eli 25,4mm ja objektiivipään ulkomitta (mm) on normaalipiippuisissa kivääreissä <73mm ja raskaspiippuisissa <65mm.

Hinta
132,00 €
Sako

Optilock Renkaat 1" high

Optilock 1", high -kiikarirengas sopii kiikaritähtäimiin, joiden kiikarirungon läpimitta on 1 tuuman, eli 25,4mm ja objektiivipään ulkomitta (mm) on normaalipiippuisissa kivääreissä <83mm ja raskaspiippuisissa <75mm.

Hinta
132,00 €
Sako

Sako 30-06 Blade 11,00 Gr 20Kpl

Sako Powerhead Blade 30-06 Sprg 11,0g on 100 prosenttisella kupariluodilla varustettu uusi suomalaisvalmisteinen kiväärin patruuna. Sako Powerhead Bladen salaisuus piilee sen tarkasti sorvatussa luodissa, jonka etupäätä koristaa vihreä aukeamista parantamaan suunniteltu muoviosa. Blade-kärki parantaa luodin aukeamista hitaammallakin nopeudella (pitkät ampumaetäisyydet ja pienempi riista). Samaan aikaan se toimii pommin varmasti myös nopeissa tilanteissa ja lyhyissä etäisyyksissä, kuten kotimaisessa hirvijahdissa

Hinta
75,00 €
Sako

Sako 6.5X55Se Range 6,5Gr 50Kpl

Sako Range 6,5x55 SE 6,5g on kiväärinpatruuna joka tunnetaan myös nimellä Sako Speedhead. Sako Range on loistava patruuna rata-ammuntaan ja myös esimerkiksi linnustukseen. Koko vaippa luoti tekee kohteeseen pienemmän ja siistin reiän jolloin lihahukkaa ei synny niin paljoa kuin puolivaippaluodilla.

Hinta
99,00 €
Sako

Sako 308Win Super Hammerhead 11,7g 20kpl


Sako .308 Win. Super Hammerhead 11,7 g on erinomainen suurriistapartuuna etenkin hirven ja valkohäntäpeuran metsästykseen tehokkaan läpäisyn ja hallitun laajenemisen ansiosta. Luodin suojattu kärki ei muotoudu lippaassa, mikä merkitsee erinomaista syöttövarmuutta useidenkin poistojen jälkeen.

Hinta
54,00 €
Sako

Sako 9.3X62 Blade 14.9G 20Kpl

Sako Powerhead Blade 9,3x62 14,9g on 100 prosenttisella kupariluodilla varustettu uusi suomalaisvalmisteinen kiväärin patruuna. Sako Powerhead Bladen salaisuus piilee sen tarkasti sorvatussa luodissa, jonka etupäätä koristaa vihreä aukeamista parantamaan suunniteltu muoviosa. Blade-kärki parantaa luodin aukeamista hitaammallakin nopeudella (pitkät ampumaetäisyydet ja pienempi riista). Samaan aikaan se toimii pommin varmasti myös nopeissa tilanteissa ja lyhyissä etäisyyksissä, kuten kotimaisessa hirvijahdissa.

Sako Powerhead Blade -luodin kohdalla Sakon patruunatehdas on tehnyt suuret investoinnit uusiin tuotantolaitteisiin. Nyt tämä uusi kotimainen luoti tarjoaa tuttua Sako-laatua sekä ennennäkemätöntä tarkkuutta. Sako Blade on ensipuraisu uuteen Sako-patruunoiden ajanjaksoon, josta tullaan vielä varmasti kuulemaan lisää lähitulevaisuudessa.

Sako Powerhead Blade -patruunan kupariluoti ei pirstaloidu luuosumissa perinteisen lyijyllisen puolivaippaluodin tavoin, vaan säilyttää lähes poikkeuksetta 100% jäämäpainon riistalaukauksissa. Näin ollen lihahävikki on mahdollisimman pieni ja lopputulos täysin myrkytön.

 • Kaliiperi: 9,3x62mm Mauser
 • Paino: 14,9g / 230gr
 • V0: 780 m/s
 • E0: 4532 J
 • E100: 2875 J
 • Lyijytön
 • Rasiakoko: 20kpl
Hinta
92,00 €
Sako

Sako Jalusta Extended

Sako optilock kaksiosainen jalusta sakon kiilamaiseen kiskoon optilock renkaille, pitkille lukonpituuksille
Etummainen rengas tulee näillä jalustoilla lukon päälle. Pakkauksessa täydellinen jalustapari.

Hinta
134,00 €
Sako

Sako Jalusta Short

Sako optilock kaksiosainen jalusta Sakon kiilamaiseen kiskoon optilock renkaille, esim cal 222Rem. Pakkauksessa täydellinen jalustapari.

Hinta
93,00 €
Sako

Optilock Renkaat 30Mm Med

Optilock 30mm, medium -kiikarirengas sopii kiikaritähtäimiin, joiden kiikarirungon läpimitta on 30mm ja objektiivipään ulkomitta (mm) on normaalipiippuisissa kivääreissä <75mm ja raskaspiippuisissa <67mm

Hinta
132,00 €
Sako

Optilock Renkaat 1" low

Optilock 1", low -kiikarirengas sopii kiikaritähtäimiin, joiden kiikarirungon läpimitta on 1 tuuman, eli 25,4mm ja objektiivipään ulkomitta (mm) on normaalipiippuisissa kivääreissä <63mm ja raskaspiippuisissa <55mm.

Hinta
132,00 €
Sako

Sako .308Win Blade 10,5Gr 20Kpl

Sako Powerhead Blade on 100-prosenttisella kupariluodilla varustettu uusi suomalaisvalmisteinen kiväärin patruuna.
Bladen salaisuus piilee sen tarkasti sorvatussa luodissa, jonka etupäätä koristaa vihreä aukeamista parantamaan suunniteltu muoviosa.
Blade-kärki parantaa luodin aukeamista hitaammallakin nopeudella (pitkät ampumaetäisyydet ja pienempi riista).
Samaan aikaan se toimii pommin varmasti myös nopeissa tilanteissa ja lyhyissä etäisyyksissä, kuten kotimaisessa hirvijahdissa.
Luodin kohdalla Sakon patruunatehdas on tehnyt suuret investoinnit uusiin tuotantolaitteisiin.
Nyt tämä uusi kotimainen luoti tarjoaa tuttua Sako-laatua sekä ennennäkemätöntä tarkkuutta.
Sako Blade on ensipuraisu uuteen Sako-patruunoiden ajanjaksoon, josta tullaan vielä varmasti kuulemaan lisää lähitulevaisuudessa.
Patruunan kupariluoti ei pirstaloidu luuosumissa perinteisen lyijyllisen puolivaippaluodin tavoin, vaan säilyttää lähes poikkeuksetta 100% jäämäpainon riistalaukauksissa.
Näin ollen lihahävikki on mahdollisimman pieni ja lopputulos täysin myrkytön.

- Sako 308 Win. Powerhead Blade 10,5g lyijytön kiväärinpatruuna
- Kokokuparinen metsästyspatruuna
- Halkasija / Diameter 7,62mm / .30"
- Paino / Weight 10,5g / 162gr
- Lähtönopeus: 815m/s - 2674fps
- Energia: E100 2875J / 2120ft-lb
- B.C G1: 0.375
- Luodin tyyppi 656A

Hinta
72,00 €
Sako

Sako S20 Cerakote Black Rock 308 win 5/8x24

Sako S20 on todellinen hybridikivääri, joka on nyt saatavissa Sakon omalla Black Rock-kuosilla. Camo-kuvio yhdistää metsästäjän ja varusteet ympäristöönsä ja saaliin on vaikeampi havaita sinua. Kiväärissä on 20" piippu ja saatavissa .308win kaliiperissa.

Hinta
2 290,00 €
Sako

Sako S20 Hunter etutukki polyfade black rock

Hunter-mallin etutukki Sako S20 kivääriin. Voidaan asentaa S20 Precision- tai Hunter-malliin. Tukkeja voi myös sekoittaa, joten on mahdollista käyttää esimerkiksi Hunter takatukkia Precision etukädensijan kanssa

Hinta
221,00 €
Sako

Sako S20 Hunter takatukki Polyfade black rock

Hunter-mallin takatukki Sako S20 kivääriin. Voidaan asentaa S20 Precision- tai Hunter-malliin. Tukkeja voi myös sekoittaa, joten on mahdollista käyttää esimerkiksi Hunter takatukkia Precision etukädensijan kanssa

Hinta
372,00 €

Oma tili

Oma tili

Lähetä meille viesti!

Lähettämiäsi tietoja käytetään yhteyden­otto­pyyntöön vastaamiseen. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.

Hae


Suosituimmat haut

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 12.2.2021 alkaen.

Verkkokauppa

Kouvolan Pyöräpaja
Katajaharjuntie 1
45720 Kuusankoski

05 3754 350
myynti@pyorapaja.fi
www.pyorapaja.fi
0398503-6

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Paytrail, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt maksuehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Kouvolan Pyöräpaja yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Kouvolan Pyöräpaja
Katajaharjuntie 1
45720 Kuusankoski

05 3754 350
myynti@pyorapaja.fi
www.pyorapaja.fi
0398503-6

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.
Tilaus ulkomaille ei ole mahdollista.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, poislukien toimituskustannukset. Teemme palautuksen viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Suodata tuotteita