• Edulliset toimituskulut, alkaen 6,90€

  • Toimitamme polkupyörät koottuna kotiovelle, hinta VAIN 34,90€

Husqvarna sähköpyörät

Nyt on kovan luokan tarjouksia räyheistä sähkömaastopyöristä!

Pudotimme Husqvarna sähköpyörien hintoja tuntuvasti. 
Kaikki pyörät toimitettuna kotiovelle hintaan 34,90€.

Lue lisää

Näytetään tuotteet 1-27 / 27

Husqvarna sähköpyörät

Husqvarna Mountain Cross MC2 2022

Husqvarna Mountain Cross MC2 on vuoden 2022 malli sähköpyörästä, joka tarjoaa vauhdikasta ajokokemusta maastossa. Pyörän runko on valmistettu kestävästä alumiinista ja se on saatavilla sinisenä tai valkoisena värivaihtoehtona. Sen varusteluun kuuluu RockShox -etuhaarukka ja Deluxe Select+ -takaiskunvaimennin, jotka takaavat pehmeän ja vakaan ajon vaikeassakin maastossa.

Pyörässä on tehokas Shimano EP8 -moottori, joka tarjoaa 250 W:n tehoa ja 85 Nm:n vääntömomentin, mikä auttaa sinua voittamaan vaativimmatkin nousut. Sähköavusteisuuden ansiosta voit nauttia pidemmistä ja haastavammista maastolenkeistä ilman suurta rasitusta.

SRAM SX Eagle -vaihteisto tarjoaa sulavan vaihtamisen ja laajan välitysalueen, kun taas SRAM DB8 -hydrauliset levyjarrut takaavat luotettavan pysähtymisen kaikissa olosuhteissa. Schwalbe Nobby Nic -renkaat tarjoavat hyvän pidon ja vakauden vaikeissa maastoissa.

Pyörässä on myös Shimano SC-E7000 -näyttö, joka antaa sinulle tietoa ajonopeudesta, akun varauksesta ja muista tärkeistä tiedoista. Lisäksi siinä on Core S1 -akku, jolla on 630 Wh:n kapasiteetti, tarjoten riittävästi virtaa pitkille lenkeille.

Husqvarna Mountain Cross MC2 on suunniteltu maastopyöräilijöille, jotka haluavat vauhdikkaan ja luotettavan sähköpyörän haastaville reiteille.

Hinta
3 999,00 €
Suositushinta
4 999,00 €
Husqvarna sähköpyörät

Husqvarna Hard Cross HC4 2023

Astetta hurjempiin seikkailuihin suunniteltu Husqvarna Hard Cross HC4 vie maastopyöräilyn uudelle tasolle. Tämä pyörä on suunniteltu tarjoamaan tinkimätöntä suorituskykyä ja hallittavuutta kaikissa olosuhteissa, olitpa sitten kohtaamassa teknisesti vaativia nousuja tai nauttimassa nopeatempoisista laskuista.

HC4:n Alloy 6061 -runko, jossa on integroitu akku ja Boost-tekniikka, takaa vankan ja kestävän rakenteen kaikkein vaativimpiinkin maastoihin. 170 mm jousto tasoittaa tien epätasaisuuksia ja tarjoaa sulavan ajokokemuksen, joka inspiroi luottamusta ja rohkeutta.

FOX Float 38 Performance -keula edessä ja FOX Float X Performance -takaiskari takana tarjoavat huippuluokan vaimennuksen ja hallittavuuden, mikä antaa sinulle täyden hallinnan pyörän käyttäytymiseen vaihtelevissa maasto-olosuhteissa. Nämä komponentit varmistavat, että voit luottaa pyörääsi haastavimmissakin tilanteissa.

Voimanlähteenä toimii tehokas Shimano EP8 -moottori, jossa on 250 W:n teho ja vaikuttava 85 Nm:n vääntömomentti. Core S2+ -akku tarjoaa pidemmän toimintasäteen ja Charger S -laturi huolehtii nopeasta ja tehokkaasta latauksesta, jotta olet aina valmiina seuraavaan seikkailuun.

Pyörää ohjataan helposti ja intuitiivisesti Shimano SC-EN600 -näytön avulla, jossa on selkeä LCD-näyttö ja Bluetooth-yhteys. Säädä avustustasoa tarpeidesi mukaan ja seuraa tärkeitä tietoja, kuten nopeutta ja akun varaustasoa, reaaliajassa.

Husqvarna Hard Cross HC4 on valintasi, kun haluat kokea maaston kaikki vauhdit ja haasteet. Valitse HC4 ja valmistaudu seuraavaan seikkailuun!

Hinta
5 499,00 €
Suositushinta
6 799,00 €
Husqvarna sähköpyörät

Husqvarna Mountain Cross MC2 2023

Aja tyylillä!

Mountain Cross MC2 pyörä on varustettu 150mm joustavalla RockShoxin 35 Gold RL keulalla sekä
Deluxe Select+ takaiskarilla.

Moottorina väkivahva Shimano EP6 joka vääntää 85Nm.
Integroitu akku jossa 630Wh.

Nelimäntäiset Sram DB8 mineraalijarrut, 
12 vaihteinen voimansiirto. Takavaihtajan virkaa hoitaa Sramin SX Eagle.

Hinta
4 099,00 €
Suositushinta
4 999,00 €
Husqvarna sähköpyörät

Husqvarna Hard Cross HC3 2023

Astetta hurjempiin seikkailuihin valmistautumista varten esittelemme ylpeänä Husqvarna Hard Cross HC3 -maastopyörän. Tämä pyörä on suunniteltu voittamaan haasteellisimmatkin polut ja tarjoamaan sinulle ennennäkemättömiä ajokokemuksia.

HC3:n Alloy 6061 -runko, jossa on integroitu akku ja Boost-tekniikka, tarjoaa kestävyyttä ja vakautta kaikissa olosuhteissa. 170 mm jousto pehmentää kovimmatkin iskut, ja uusi HQV Alloy -materiaali takaa keveyden ja luotettavuuden.

RockShox ZEB Select -keula ja RockShox Super Deluxe Select+ -takaiskari ovat täydellinen yhdistelmä, joka tarjoaa huippuluokan vaimennuksen ja hallittavuuden. Nämä komponentit tekevät ajosta sulavan ja hallitun, olitpa sitten kiitämässä alas jyrkkää rinnettä tai kiipeämässä haastavia nousuja.

Shimano EP6 -moottori tarjoaa voimakkaan ja sulavan avustuksen kaikissa tilanteissa. Sen 250 W:n teho ja 85 Nm:n vääntömomentti tekevät poluista leikin asiaa, ja Core S1+ -akku tarjoaa pitkän toimintasäteen, jotta voit nauttia ajosta pidempään.

Laturi Charger S lataa akun nopeasti ja tehokkaasti, jotta olet aina valmis uusiin seikkailuihin. Hallitse pyörää helposti Shimano SC-EN600 -näytön avulla, jossa on selkeä LCD-näyttö ja Bluetooth-yhteys.

Husqvarna Hard Cross HC3 on enemmän kuin pelkkä maastopyörä – se on seikkailun kumppani, joka vie sinut uusiin ulottuvuuksiin. Valitse HC3 ja anna seikkailun alkaa!

Hinta
4 999,00 €
Suositushinta
6 299,00 €
Husqvarna sähköpyörät

Husqvarna Hard Cross HC2 2023

Astu ulos mukavuusalueeltasi ja valmistaudu seikkailuun Husqvarna Hard Cross HC2 -maastopyörän kanssa. Tämä huippuluokan pyörä on suunniteltu valloittamaan kovimmatkin maastot ja tarjoamaan sinulle unohtumattomia ajokokemuksia.

HC2:n Alloy 6061 -runko, jossa on integroitu akku ja Boost-tekniikka, on kestävä ja vakaa, ja se tarjoaa 180 mm joustoa pehmentääkseen kaikkia epätasaisuuksia matkan varrella. Olipa polkusi sitten kivinen tai juurakoinen, HC2 on valmiina kohtaamaan sen.

RockShox Domain R -keula edessä ja RockShox Super Deluxe Select+ -takaiskari takana takaavat erinomaisen vaimennuksen ja hallittavuuden kaikissa olosuhteissa. Näiden komponenttien avulla voit luottaa pyörään ja keskittyä täysin nauttimaan ajosta.

Shimano EP6 -moottori tarjoaa 250 W:n tehoa ja vaikuttavan 85 Nm:n vääntömomentin, mikä tekee jyrkistä nousuista leikin asiaa ja auttaa sinua valloittamaan vaativatkin maastot. Core S1+ -akku tarjoaa pitkän toimintasäteen ja Charger S -laturi varmistaa, että olet aina valmiina seuraavaan seikkailuun.

Hallitse pyörää helposti ja kätevästi Shimano SC-EN600 -näytön avulla, joka tarjoaa selkeän LCD-näytön ja Bluetooth-yhteyden. Voit seurata reaaliaikaisesti tärkeitä tietoja, kuten nopeutta ja akun varaustasoa, ja säätää avustustasoa tarpeidesi mukaan.

Husqvarna Hard Cross HC2 on enemmän kuin pelkkä maastopyörä – se on kumppanisi seikkailuun ja vapauden tunteeseen. Valitse HC2 ja anna seikkailulle siivet!

Hinta
4 599,00 €
Suositushinta
5 499,00 €
Husqvarna sähköpyörät

Husqvarna Light Cross LC6 2023

Valmiina valloittamaan polut ja kääntämään päitä, Husqvarna Light Cross LC6 on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä ja vauhdikasta ajonautintoa vaativimmillakin maastoilla.

LC6:n Carbon/Aluminium 6061 -runko, jossa on integroitu akku ja Boost-tekniikka, yhdistää kevyen hiilikuidun ja vankan alumiinin, tarjoten optimaalisen tasapainon kestävyyden ja keveyden välillä. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa pyörään jokaisella polulla. 120 mm jousto etuhaarukassa ja takaiskarissa tasoittavat tien epätasaisuudet ja tarjoavat sulavan ajokokemuksen, joka inspiroi luottamusta ja rohkeutta.

RockShox Pike Select -etuhaarukka DebonAir-teknologialla ja RockShox SIDLuxe Select+ -takaiskari tarjoavat huippuluokan vaimennuksen ja hallittavuuden, joka antaa sinulle täyden hallinnan pyörän käyttäytymiseen. Olipa sitten kyseessä tekniset polut tai nopeat laskut, LC6 vie sinut perille luotettavasti ja tehokkaasti.

Tehokas Shimano EP8 -moottori tarjoaa 250 W:n tehoa ja vaikuttavan 85 Nm:n vääntömomentin, mikä auttaa sinua valloittamaan jyrkimmätkin nousut ja voittamaan vaativimmat maastot. Core S3+ -akku tarjoaa pitkän toimintasäteen yhdellä latauksella, joten voit tutkia maailmaa ilman huolta energian loppumisesta.

Pyörää ohjataan helposti Shimano SC-EN600 -näytön avulla, jossa on selkeä LCD-näyttö ja Bluetooth-yhteys. Säädä avustustasoa tarpeidesi mukaan ja seuraa tärkeitä tietoja, kuten nopeutta ja akun varaustasoa, reaaliajassa.

Husqvarna Light Cross LC6 on valintasi, kun haluat kokea maaston huippunopeudet ja haasteet. Tartu tilaisuuteen ja valmistaudu seuraavaan seikkailuun LC6:n kanssa!

Hinta
5 299,00 €
Suositushinta
6 299,00 €
Husqvarna sähköpyörät

Husqvarna Mountain Cross MC6 2023

Koe huippuluokan suorituskyky ja tyyli Husqvarna Mountain Cross MC6 -maastopyörällä. Tämä pyörä on suunniteltu tarjoamaan sinulle unohtumattomia seikkailuja vaativilla poluilla ja haastavissa maastoissa.

Mountain Cross MC6:n runko on valmistettu kevyestä hiilikuidusta, mikä tarjoaa erinomaista jäykkyyttä ja kestävyyttä. Integroitu akku ja Boost-tekniikka tarjoavat saumattoman ulkonäön ja paremman tasapainon ajettaessa. 150 mm jousto takaa sulavan ja hallitun ajokokemuksen, vaikka polut olisivatkin karkeita ja epätasaisia.

Pyörän etuosassa komeilee FOX Float 36 Factory -keula, jossa on Grip 2 -teknologia. Tämä keula tarjoaa 150 mm joustoa ja erinomaista vaimennusta, mikä antaa sinulle hallinnan haastavissa laskuissa ja teknisissä nousuissa. Takana on FOX Float X Factory -takaiskari, joka täydentää keulan suorituskyvyn tarjoamalla tasapainoisen ja pehmeän ajokokemuksen.

Voimakas Shimano EP8 -moottori tarjoaa 250 W:n tehoa ja vaikuttavan 85 Nm:n väännön, joten voit käsitellä jyrkät nousut ja vaikeat polut helposti. Core S3+ -akku tarjoaa pitkän toimintasäteen yhdellä latauksella, joten voit tutkia pidempiä reittejä ilman huolta energian loppumisesta. Laturi Charger S lataa akun nopeasti ja tehokkaasti, joten olet pian taas valmis seuraavaan seikkailuun.

Hallitse pyörääsi helposti Shimano SC-EN600 -näytön avulla, joka tarjoaa selkeän LCD-näytön ja Bluetooth-yhteyden. Näytön avulla voit säätää pyörän avustustasoa ja seurata tärkeitä tietoja, kuten nopeutta, matkaa ja akun varaustasoa.

Husqvarna Mountain Cross MC6 on valintasi, jos haluat yhdistää huippuluokan suorituskyvyn, tyylikkään muotoilun ja kestävän rakenteen kaikilla poluilla. Ota seuraava seikkailusi seuraavalle tasolle Husqvarna Mountain Cross MC6:lla.

Hinta
7 199,00 €
Suositushinta
8 399,00 €
Husqvarna sähköpyörät

Husqvarna Light Cross LC5 2023

Valmiina valloittamaan vaativat maastot ja nauttimaan vauhdikkaista poluista, Husqvarna Light Cross LC5 on täydellinen valinta pyöräilijöille, jotka haluavat yhdistää huippuluokan suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun yhdessä paketissa.

LC5:n Carbon/Aluminium 6061 -runko, jossa on integroitu akku ja Boost-tekniikka, tarjoaa kestävyyttä ja vakautta kaikissa olosuhteissa. Tämä yhdistelmä kevyttä hiilikuitua ja vahvaa alumiinia tekee pyörästä kestävän ja luotettavan valinnan, joka kestää kovempaakin käyttöä. 120 mm jousto etuhaarukassa ja takaiskarissa tasoittavat tien epätasaisuudet, tarjoten sulavan ja mukavan ajokokemuksen, joka inspiroi luottamusta ja rohkeutta.

RockShox 35 Gold RL -etuhaarukka DebonAir-teknologialla ja RockShox Deluxe Select+ -takaiskari tarjoavat huippuluokan vaimennuksen ja hallittavuuden, joka antaa sinulle täyden hallinnan pyörän käyttäytymiseen. Olipa sitten kyseessä tekniset polut tai nopeat laskut, LC5 vie sinut perille luotettavasti ja tehokkaasti.

Tehokas Shimano EP8 -moottori tarjoaa 250 W:n tehoa ja vaikuttavan 85 Nm:n vääntömomentin, mikä auttaa sinua voittamaan vaativimmatkin nousut ja voittamaan haastavimmat maastot. Core S3+ -akku tarjoaa pitkän toimintasäteen yhdellä latauksella, joten voit tutkia maailmaa ilman huolta energian loppumisesta.

Pyörää ohjataan helposti Shimano SC-EN600 -näytön avulla, jossa on selkeä LCD-näyttö ja Bluetooth-yhteys. Säädä avustustasoa tarpeidesi mukaan ja seuraa tärkeitä tietoja, kuten nopeutta ja akun varaustasoa, reaaliajassa.

Husqvarna Light Cross LC5 on valintasi, kun haluat kokea maaston huippunopeudet ja haasteet. Tartu tilaisuuteen ja valmistaudu seuraavaan seikkailuun LC5:n kanssa!


Hinta
4 699,00 €
Suositushinta
5 799,00 €
Husqvarna sähköpyörät

Husqvarna Mountain Cross MC5 2023

Husqvarna Mountain Cross MC5 on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja hallittavuutta maastopyöräilyyn. Tämä huippuluokan sähköavusteinen maastopyörä on varustettu uusimmalla tekniikalla ja laadukkailla osilla, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan kunnianhimoisille maastopyöräilijöille.

Pyörän runko on valmistettu hiilikuidusta, mikä tarjoaa erinomaista kestävyyttä ja jäykkyyttä samalla kun se pitää kokonaispainon alhaisena. Integroitu akku ja Boost-tekniikka varmistavat saumattoman ulkonäön ja parantavat tasapainoa ajettaessa. Runko tarjoaa 150 mm joustoa, mikä auttaa tasoittamaan epätasaisia polkuja ja tarjoaa erinomaisen ajomukavuuden.

Pyörän etuosassa on FOX Float 36 -keula, jossa on Performance-tason vaimennus ja E-Optimized -ominaisuudet. Tämä keula tarjoaa 150 mm joustoa ja erinomaista vaimennusta, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihteleville maastoille. Takana on FOX Float DPS Performance -takaiskari, joka tarjoaa myös ilmajousituksen, varmistaen tasapainoisen ja hallitun ajon vaihtelevilla maastoilla.

Voimanlähteenä toimii tehokas Shimano EP8 -moottori, jossa on DU-EP801 -teknologia. Tämä moottori tuottaa 250 W:n tehoa ja vaikuttavan 85 Nm:n väännön, tarjoten voimakkaan avustuksen jyrkillä nousuilla ja vaativilla poluilla. Moottorin tehoa tukee Core S3+ -akku, jossa on 720 Wh:n kapasiteetti, tarjoten pitkän toimintasäteen yhdellä latauksella. Laturina toimii Charger S, joka lataa akun nopeasti ja tehokkaasti 4 A:n virralla.

Pyörää ohjataan Shimano SC-EN600 -näytön avulla, joka on varustettu LCD-näytöllä ja Bluetooth-yhteydellä. Tämä näyttö tarjoaa selkeän ja helppolukuisen käyttöliittymän, jonka avulla voit hallita pyörän avustustasoa ja seurata tietoja, kuten nopeutta, matkaa ja akun varaustasoa.

Husqvarna Mountain Cross MC5 yhdistää innovatiivisen suunnittelun, huippuluokan teknologian ja laadukkaat osat tarjoten vertaansa vailla olevan ajokokemuksen kaikilla maastoilla.

Hinta
6 299,00 €
Suositushinta
7 299,00 €
Husqvarna sähköpyörät

Husqvarna Light Cross LC4 2023

Astetta kevyempien ja suorituskykyisempien pyörien ystäville, Husqvarna Light Cross LC4 tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja kestävyyden modernissa paketissa. Tämä maastopyörä on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan ajokokemuksen vaativimmilla reiteillä ja pitkillä seikkailuilla.

LC4:n Carbon/Aluminium 6061 -runko, jossa on integroitu akku ja Boost-tekniikka, yhdistää keveyden ja kestävyyden. Uusi HQV Carbon -rakenne tuo lisää jäykkyyttä ja reagoivuutta, tarjoten samalla erinomaisen voimansiirron ja hallittavuuden. 120 mm jousto etuhaarukassa ja takaiskarissa takaavat sulavan ajokokemuksen kaikenlaisilla maastoilla.

SR SUNTOUR Raidon34 Boost LOR -etuhaarukka ja SR SUNTOUR Raidon R -takaiskari tarjoavat luotettavan vaimennuksen ja hallittavuuden, joka auttaa sinua hallitsemaan pyörääsi vaativissa olosuhteissa. Olipa sitten kyseessä tekniset polut tai nopeat laskut, LC4 vie sinut perille luotettavasti ja tehokkaasti.

Tehokas Shimano EP8 -moottori tarjoaa 250 W:n tehoa ja vaikuttavan 85 Nm:n vääntömomentin, mikä auttaa sinua valloittamaan vaativimmatkin nousut ja voittamaan pitkät matkat. Core S3+ -akku tarjoaa entistä pidemmän toimintasäteen yhdellä latauksella, joten voit tutkia maailmaa ilman huolta energian loppumisesta.

Pyörää ohjataan helposti Shimano SC-EN600 -näytön avulla, jossa on selkeä LCD-näyttö ja Bluetooth-yhteys. Säädä avustustasoa tarpeidesi mukaan ja seuraa tärkeitä tietoja, kuten nopeutta ja akun varaustasoa, reaaliajassa.

Husqvarna Light Cross LC4 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää huippuluokan suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun yhdessä kevyessä ja kestävässä paketissa. Valmistaudu seuraavaan seikkailuun LC4:n kanssa!

Hinta
4 399,00 €
Suositushinta
5 299,00 €
Husqvarna sähköpyörät

Husqvarna Mountain Cross MC4 2023

Husqvarna Mountain Cross MC4 on huippuluokan sähköavusteinen maastopyörä, joka on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä ja mukavuutta vaativille maastoille. Tämä pyörä on varustettu innovatiivisilla ominaisuuksilla ja laadukkailla osilla, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan kunnianhimoisille maastopyöräilijöille.

Pyörän runko on valmistettu hiilikuidusta, tarjoten erinomaista kestävyyttä ja jäykkyyttä samalla kun se pitää kokonaispainon alhaisena. Integroitu akku ja Boost-tekniikka varmistavat saumattoman ulkonäön ja paremman tasapainon ajon aikana. Runko tarjoaa 150 mm joustoa, mikä auttaa tasoittamaan epätasaisia polkuja ja tarjoaa erinomaisen ajomukavuuden.

Pyörän etuosassa on RockShox 35 Gold RL -keula, jossa on DebonAir-teknologia ja ilmajousitus, tarjoten 150 mm joustoa ja tehokasta vaimennusta epätasaisilla pinnoilla. Takana on RockShox Deluxe Select+ -takaiskari, joka tarjoaa myös ilmajousituksen ja 230x62.5 mm koon, varmistaen tasapainoisen ja hallitun ajon vaihtelevilla maastoilla.

Voimanlähteenä toimii tehokas Shimano EP8 -moottori, jossa on DU-EP801 -teknologia. Tämä moottori tuottaa 250 W:n tehoa ja vaikuttavan 85 Nm:n väännön, tarjoten voimakkaan avustuksen jyrkillä nousuilla ja vaativilla poluilla. Moottorin tehoa tukee Core S3+ -akku, jossa on 720 Wh:n kapasiteetti, tarjoten pitkän toimintasäteen yhdellä latauksella. Laturina toimii Charger S, joka lataa akun nopeasti ja tehokkaasti 4 A:n virralla.

Pyörää ohjataan Shimano SC-EN600 -näytön avulla, joka on varustettu LCD-näytöllä ja Bluetooth-yhteydellä. Tämä näyttö tarjoaa selkeän ja helppolukuisen käyttöliittymän, jonka avulla voit hallita pyörän avustustasoa ja seurata tietoja, kuten nopeutta, matkaa ja akun varaustasoa.

Husqvarna Mountain Cross MC4 yhdistää huippuluokan teknologian, laadukkaat osat ja innovatiivisen suunnittelun tarjoten unohtumattoman ja tehokkaan ajokokemuksen.

Hinta
5 299,00 €
Suositushinta
6 299,00 €
Husqvarna sähköpyörät

Husqvarna Light Cross LC3 2023

Valmiina valloittamaan polut ja kääntämään päitä, Husqvarna Light Cross LC3 on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät huippuluokan suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua yhdessä paketissa.

LC3:n Alloy 6061 -runko, jossa on integroitu akku ja Boost-tekniikka, on suunniteltu tarjoamaan kestävyyttä ja vakautta kaikissa olosuhteissa. 120 mm jousto etuhaarukassa ja takaiskarissa tasoittavat tien epätasaisuudet, tarjoten sulavan ja mukavan ajokokemuksen, joka inspiroi luottamusta ja rohkeutta.

RockShox 35 Gold RL -etuhaarukka DebonAir-teknologialla ja RockShox Deluxe Select -takaiskari tarjoavat huippuluokan vaimennuksen ja hallittavuuden, joka antaa sinulle täyden hallinnan pyörän käyttäytymiseen. Olipa sitten kyseessä tekniset polut tai nopeat laskut, LC3 vie sinut perille luotettavasti ja tehokkaasti.

Tehokas Shimano EP6 -moottori tarjoaa 250 W:n tehoa ja vaikuttavan 85 Nm:n vääntömomentin, mikä auttaa sinua valloittamaan jyrkimmätkin nousut ja voittamaan vaativimmat maastot. Core S1+ -akku tarjoaa pitkän toimintasäteen yhdellä latauksella, joten voit tutkia maailmaa ilman huolta energian loppumisesta.

Pyörää ohjataan helposti Shimano SC-EN600 -näytön avulla, jossa on selkeä LCD-näyttö ja Bluetooth-yhteys. Säädä avustustasoa tarpeidesi mukaan ja seuraa tärkeitä tietoja, kuten nopeutta ja akun varaustasoa, reaaliajassa.

Husqvarna Light Cross LC3 on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat yhdistää huippuluokan suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun yhdessä pyörässä. Tartu tilaisuuteen ja lähde seuraavaan seikkailuun LC3:n kanssa!

Hinta
3 899,00 €
Suositushinta
4 799,00 €
Husqvarna sähköpyörät

Husqvarna Hard Cross HC5 2023

Valloita vuoret ja voita haasteet Husqvarna Hard Cross HC5 -maastopyörällä. Tämä pyörä on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä ja hallittavuutta niille, jotka etsivät seikkailuja vaativimmilla maastoilla.

HC5:n Alloy 6061 -runko, jossa on integroitu akku ja Boost-tekniikka, tarjoaa kestävyyttä ja vakautta kaikissa olosuhteissa. 170 mm jousto varmistaa pehmeän ja hallitun ajokokemuksen, kun kohtaat epätasaisia polkuja ja vaativia laskuja.

Edessä FOX Float 38 Factory -keula Grip 2 -teknologialla ja takana FOX Float X2 Factory -takaiskari takaavat huippuluokan vaimennuksen ja hallittavuuden kaikissa olosuhteissa. Nämä komponentit tekevät HC5:stä täydellisen valinnan vaativille maastoille ja nopeille laskuille.

Tehokas Shimano EP8 -moottori tarjoaa 250 W:n tehoa ja vaikuttavan 85 Nm:n vääntömomentin, mikä auttaa sinua valloittamaan jyrkimmätkin nousut ja haastavimmat maastot. Core S2+ -akku tarjoaa pidemmän toimintasäteen ja Charger S -laturi huolehtii nopeasta ja tehokkaasta latauksesta.

Hallitse pyörää helposti Shimano SC-EN600 -näytön avulla, jossa on selkeä LCD-näyttö ja Bluetooth-yhteys. Säädä avustustasoa tarpeidesi mukaan ja seuraa tärkeitä tietoja, kuten nopeutta ja akun varaustasoa, reaaliajassa.

Husqvarna Hard Cross HC5 on valintasi, kun haluat kokea maaston huippunopeudet ja haasteet. Tartu tilaisuuteen ja valmistaudu seuraavaan maastoseikkailuusi!

Hinta
6 299,00 €
Suositushinta
7 899,00 €
Husqvarna sähköpyörät

Husqvarna Mountain Cross MC3 2023

Husqvarna Mountain Cross MC3 on edistyksellinen sähköavusteinen maastopyörä, suunniteltu tarjoamaan suorituskykyä ja mukavuutta vaativille poluille. Tämä pyörä on varustettu huippuluokan osilla ja teknologialla, joka tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat tutkia haastavia maastoja.

Runko on valmistettu kestävästä Alloy 6061 -alumiinista, ja siinä on integroitu akku tarjoten saumattoman ulkonäön ja paremman tasapainon.

Pyörä on varustettu RockShox Yari RC -keulalla, jossa on DebonAir-teknologia. Tarjoten 150 mm joustoa ja tehokkaan vaimennuksen esteiden ylittämiseksi. Takana on RockShox Deluxe Select+ -takaiskari, joka varmistaa tasapainoisen ja hallitun ajon vaihtelevilla maastoilla.

Voimanlähteenä toimii tehokas Shimano EP6 -moottori, jossa on DU-EP600 -teknologia. Tämä moottori tuottaa 250 W:n tehoa ja vaikuttavan 85 Nm:n väännön, tarjoten voimakkaan avustuksen jyrkillä nousuilla ja vaativilla poluilla. Moottorin tehoa tukee Core S1+ -akku, jossa on 630 Wh:n kapasiteetti, tarjoten pitkän toimintasäteen yhdellä latauksella. Laturina toimii Charger S, joka lataa akun nopeasti ja tehokkaasti 4 A:n virralla.

Pyörää ohjataan Shimano SC-EN600 -näytön avulla, joka on varustettu LCD-näytöllä ja Bluetooth-yhteydellä. Tämä näyttö tarjoaa selkeän ja helppolukuisen käyttöliittymän, jonka avulla voit hallita pyörän avustustasoa ja seurata tietoja, kuten nopeutta, matkaa ja akun varaustasoa.

Mountain Cross MC3 -maastopyörässä voimansiirrosta vastaa tehokas ja tarkka SRAM GX Eagle 12-vaihteinen voimansiirtojärjestelmä. Tämä voimansiirto tarjoaa laajan vaihdevalikoiman, joka sopii erilaisille maastoille ja ajotyyleille.

Hinta
4 599,00 €
Suositushinta
5 699,00 €
Husqvarna sähköpyörät

Husqvarna Light Cross LC2 2023

Valmiina viemään ajokokemuksesi uudelle tasolle, Husqvarna Light Cross LC2 yhdistää innovatiivisen suunnittelun, tehokkaan suorituskyvyn ja tinkimättömän luotettavuuden. Tämä maastopyörä on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia vauhdikkaasta ja monipuolisesta pyöräilystä.

LC2:n Alloy 6061 -runko, jossa on integroitu akku ja Boost-tekniikka, tarjoaa kestävyyttä ja vakautta kaikissa olosuhteissa. 120 mm jousto etuhaarukassa ja takaiskarissa tasoittavat tien epätasaisuudet ja tarjoavat sulavan ajokokemuksen, joka antaa sinulle luottamusta ja hallintaa jokaisella polulla.

RockShox 35 Silver TK -etuhaarukka ja SR SUNTOUR Raidon R -takaiskari takaavat luotettavan ja tehokkaan vaimennuksen, joka varmistaa tasaisen ja hallitun ajon kaikissa maasto-olosuhteissa. Näiden komponenttien ansiosta voit luottaa pyörääsi ja keskittyä täysin nauttimaan ajosta.

Tehokas Shimano EP6 -moottori tarjoaa 250 W:n tehoa ja vaikuttavan 85 Nm:n vääntömomentin, mikä auttaa sinua voittamaan vaativimmatkin nousut ja voittamaan haastavimmat maastot. Core S1+ -akku tarjoaa pitkän toimintasäteen yhdellä latauksella, joten voit tutkia maailmaa ilman huolta energian loppumisesta.

Pyörää ohjataan helposti Shimano SC-EN600 -näytön avulla, jossa on selkeä LCD-näyttö ja Bluetooth-yhteys. Säädä avustustasoa tarpeidesi mukaan ja seuraa tärkeitä tietoja, kuten nopeutta ja akun varaustasoa, reaaliajassa.

Husqvarna Light Cross LC2 tarjoaa sinulle unohtumattoman ajokokemuksen, joka inspiroi ja innostaa sinua viemään pyöräilytaitosi uudelle tasolle. Valitse LC2 ja valmistaudu nauttimaan seikkailuista!

Hinta
3 599,00 €
Suositushinta
4 499,00 €
Husqvarna sähköpyörät

Husqvarna Mountain Cross MC4 2022

Husqvarna Mountain Cross MC4 on hiilikuiturunkoinen täysjoustomaastopyörä rankempaan menoon.
Keulan virkaa toimittaa RockShoxin Gold 35 liukuputkilla ja 150mm joustomatkalla.
Takana RockShoxin Deluxe Select+, ilmasäädettävä myöskin.Iso 720Wh akku, Shimanon EP8 moottori 85Nm väännöllä takaa että potku ei lopu kesken jyrkemmässäkään ylämäessä.Vaihteisto on takuuvarmaa Sramia, takavaihtajana GX Eagle 12 vaihteisena.
Isot 203mm jarrulevyt, Sramin uudet DB8 mineraalijarrut nelimäntäisenä pysäyttää kuskin ja pyörän juuri silloin kun on tarvetta. Mullet rengastus, 29" edessä ja takana pitoa tuomassa leveä 27,5" ulkorengas.


Hinta
5 199,00 €
Suositushinta
6 299,00 €

Oma tili

Oma tili

Suodata tuotteita

Lähetä meille viesti!

Lähettämiäsi tietoja käytetään yhteyden­otto­pyyntöön vastaamiseen. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.

Hae


Suosituimmat haut

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 12.2.2021 alkaen.

Verkkokauppa

Kouvolan Pyöräpaja
Katajaharjuntie 1
45720 Kuusankoski

05 3754 350
myynti@pyorapaja.fi
www.pyorapaja.fi
0398503-6

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Paytrail, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt maksuehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Kouvolan Pyöräpaja yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Kouvolan Pyöräpaja
Katajaharjuntie 1
45720 Kuusankoski

05 3754 350
myynti@pyorapaja.fi
www.pyorapaja.fi
0398503-6

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.
Tilaus ulkomaille ei ole mahdollista.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, poislukien toimituskustannukset. Teemme palautuksen viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.